Axel Witsel: "Het wordt een intensieve wedstrijd tegen Tunesië"

Axel Witsel: "Het wordt een intensieve wedstrijd tegen Tunesië"

De Rode Duivels spelen zaterdag (14u) in het stadion van Spartak Moskou hun tweede WK-groepsmatch tegen Tunesië. "Het wordt een intensieve wedstrijd", voorspelde middenvelder Axel Witsel vandaag tijdens een persconferentie in Moskou. Witsel is op zijn hoede voor de Tunesiërs en verwacht een echte strijd. "De Tunesiërs nemen veel risico's", zei hij. "Het is een sterke ploeg, die fysiek zeer sterk is. Het wordt dus zeker geen makkelijke wedstrijd."

De 29-jarige middenvelder kwam ook nog even terug op de 3-0 zege tegen Panama in de eerste groepswedstrijd. "Het had beter gekund tegen Panama, maar er zijn geen makkelijke wedstrijden op het WK", zei Witsel. "Elke wedstrijd is moeilijk. Zaterdag moeten we er gewoon weer alles aan doen om de zege te pakken."

Volgens Witsel speelde de ervaring van de Rode Duivels een belangrijke rol tegen Panama. "We hebben meer ervaring dan vier jaar geleden. Het was een gesloten wedstrijd, maar dankzij onze ervaring bleven we rustig en zijn we er uiteindelijk toch in geslaagd om drie doelpunten te scoren. We zijn goed begonnen aan het WK", besloot hij.

bron: Belga