Auwtch: Nederlandse man stopt 15 hardgekookte eieren in anus

Auwtch: Nederlandse man stopt 15 hardgekookte eieren in anus

Rond middernacht meldde de man zich op de spoeddienst omdat hij felle buikpijn had. De dokters stelden een verhoogde hartslag en versnelde ademhaling vast en de buikspieren van de man spanden zich willekeurig aan.

Tijdens een CT-scan zagen de dokters al snel wat er aan de hand was. De man had een ‘perforatie van de karteldarm' en ‘een forse hoeveelheid lucht en vocht in de vrije buikholte', waarop ze besloten de man meteen te opereren. Tijdens de operatie bleek ook nog dat er een grote scheur in de darmwand zat en dat zijn buikvlies ontstoken was.

"De eieren werden zo goed en zo kwaad als dat ging verwijderd", schrijft het Nederlands Tijdschrift voor de Geneeskunde. De man heeft nog even in het ziekenhuis gelegen, maar kon na een paar dagen weer naar huis.

Ik denk dat deze meneer nooit meer 15 gepelde en gekookte eieren in zijn anus stopt (uit de nieuwsbrief van @NTvG_actueel). pic.twitter.com/Byeak25FV8

— Aliëtte Jonkers (@aliettejonkers) August 23, 2018

Gevaarlijke drug

De man was onder invloed van GHB toen hij de eieren in zijn anus stopte. GHB is een harddrug en erg verslavend. Al na enkele weken dagelijks gebruik kan iemand verslaafd raken. De effecten verschillen per persoon, maar gebruikers kunnen een gelukzalig gevoel krijgen en seksueel opgewonden raken.

Het gevaarlijke aan GHB is dat je een grote hoeveelheid moet nemen om dat gelukzalige gevoel te bereiken, waardoor je snel het bewustzijn kan verliezen. Een te hoge dosis van GHB kan zo de ademhaling verstoren en zelfs stoppen.

Bron: Metro Nederland