Auto belandt in water nadat bestuurster schrikt van spin

Iedereen heeft wel eens een dag waar werkelijk alles lijkt mis te lopen. Daar kan een 18-jarige Australische bestuurster van meespreken.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Het meisje reed rustig met haar Volkswagen op de baan, toen er plots een enorme jachtkrabspin op haar schoot viel. De chauffeur schrok zich een ongeluk, sprong uit de auto en probeerde in allerlijl het achtpotige beestje van zich af te schudden. Jammer genoeg had ze de handrem van het voertuig niet goed aangetrokken, waardoor haar wagen in het water rolde.

Car rolls off boat ramp into water after spider scares driver https://t.co/x7fh4lJAuq pic.twitter.com/f2hFUcJF7b

— The Daily Telegraph (@dailytelegraph) 3 september 2016

Volgens een ooggetuige was het meisje volledig in shock. "Haar moeder kwam een kwartier later aan en raakte meteen in paniek omdat ze dacht dat haar dochter nog in de auto zat", vertelt de omstaander aan The Daily Telegraph. "Toen de vrouw haar dochter in tranen op straat zag zitten, stelde ze haar gerust. Ze zei dat ze niks om de auto gaf en dat ze blij was dat haar dochter veilig was."

Tegen de tijd dat de politie arriveerde, was de auto al gezonken. Het duurde maar liefst twee uur om het voertuig uit het water te vissen.

Wikipedia / JonRichfield