Astrid Coppens zwanger van haar eerste kindje

Astrid Coppens zwanger van haar eerste kindje

"Beste kerstcadeau ooit", zo schrijft Astrid bij de foto, waarop zij en echtgenoot Bram een hand leggen op haar buikje. Het koppel vierde net hun tweede huwelijksverjaardag. Ze stapten op 6 december 2016 in het huwelijksbootje op een strand op de Turks- en Caicoseilanden.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Best Christmas present EVER! ???? Merry Xmas to everyone ?? . . . #pregnant #momtobe #pregnancyannouncement #pregnancy #family #christmas #happiness #baby #babylove #minime #brastrid #babywatch #baywatch #parents #maternity #babylove #babyontheway #grateful #blessed

Une publication partagée par ASTRID (@oneandonlyastrid) le

Vechtscheiding met 'den John'

Astrid stelde een eventuele zwangerschap uit omdat haar leven de afgelopen jaren een hel was. Er was de rechtszaak van den John tegen haar. Hij eiste een pak geld van haar omdat zij volgens hem inkomsten had achtergehouden waar hij ook recht op zou hebben na de scheiding.

Maar de rechter gaf den John ongelijk. Pas nadat alles in kannen en kruiken was, wou Astrid samen met haar man Bram werk maken van kinderen. Astrid kan nu eindelijk van de daken schreeuwen dat zij zwanger is, de baby komt er in de lente van 2019 aan.