Astrid Coppens wint miljoenenrechtszaak tegen John Bryan

Astrid Coppens wint miljoenenrechtszaak tegen John Bryan

De scheiding van Astrid Nuyens, zoals de Antwerpse echt heet, en John Bryan ontaardde in een regelrechte vechtscheiding. Ondanks de financiële overeenkomst die beide partijen hadden ondertekend, stapte de heer Bryan naar de rechter. Hij eiste meer dan 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) voor inkomsten die Astrid zou hebben verzwegen. Zij diende een klacht in, wat het begin werd van een slopend proces van 2,5 jaar.

"Gerechtigheid is geschied"

Aan die zware periode is nu dus een einde gekomen. “Ik geloof weer in rechtvaardigheid”, klinkt het. Op Instagram heeft ze een veelbetekenende foto geplaatst. “Wat er ook gebeurt, blijf vechten, want voor de waarheid moet je vechten. Gerechtigheid is geschied”, luidt het onderschrift.

No matter what, keep fighting because the truth is something to fight for! Justice is served ??

A post shared by ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid) on

Juridisch staartje

Ondanks Astrids overwinning kan de rechtszaak nog een staartje krijgen. Haar ex-man heeft laten weten in beroep te zullen gaan. “Ons dossier was waterdicht. Maar de verdediging van Astrid is erin geslaagd verwarring te zaaien en dat heeft haar gered.” Als hij beroep aantekent, komt de zaak voor een andere rechtbank waar niet één maar drie rechters tot een oordeel moeten komen. John hoopt dat dat in zijn voordeel zal spelen. “De eerste zaak heb ik misschien verloren, maar ik ben er van overtuigd dat ik dit uiteindelijk zal winnen”, klinkt het.