Asia Argento geeft toe seks te hebben gehad met minderjarige acteur

Asia Argento geeft toe seks te hebben gehad met minderjarige acteur

De New York Times berichtte vorige maand al dat de actrice Bennett had betaald om de zaak te schikken. Argento bevestigde toen de betaling, maar volgens haar had die te maken met financiële problemen van de acteur. Ze ontkende eerst seksuele betrekkingen met hem te hebben gehad.

Op de Italiaanse zender La7 geeft ze nu toch toe dat er seks is geweest tussen beiden. De feiten speelden zich af in 2013, toen de acteur zeventien jaar was. De twee hadden afgesproken voor een auditie. "Hij besprong me en ik bevroor", luidt het in haar versie. De maanden nadien zou Bennett haar via Snapchat video's hebben gestuurd waarin hij naakt te zien was en masturbeerde.

Medelijden

Argento haalt nu zwaar uit naar Bennett. "Zijn uitlatingen maakten me een beetje kwaad, maar bovenal voel ik medelijden met hem. Bennett is een kind dat er niet in slaagde zijn carrière voort te zetten en is daarom een verloren ziel." Ze verwijt hem ook haar te chanteren. Na de onthullingen door de New York Times werd Argento uit de Italiaanse versie van X Factor verwijderd.

Meest gelezen
 1. rodanyathumb

  Hoogzwangere Rodanya uit ‘Temptation Island’ toont bolle buik (foto)

 2. jaynethumb

  Model onder vuur nadat ze fotoshoot doet op begrafenis van haar vader: «Ronduit walgelijk!»

 3. agentethumb

  Agente schreeuwt het uit wanneer collega te laat remt en haar aanrijdt: «Vreselijk!» (video)

 4. becca-tapert-2wq0ReWAM8I-unsplash

  Onderzoek bevestigt: dit is het populairste Belgische gerecht

 5. lego1

  LEGO pakt uit met ‘Home Alone’-huis, en het ziet er precies uit zoals in de film (foto)