Arts doet gruwelijke ontdekking in oor van Indiaas meisje

Arts doet gruwelijke ontdekking in oor van Indiaas meisje

Het Indiaase meisje klopte vorig jaar in augustus al aan bij een ziekenhuis omdat ze zich zorgen maakte over haar oren. Sindsdien hebben de dokters al meer dan 1.000 mieren uit haar oor gehaald, en dagelijks kruipen er nu nog 10 levende mieren uit haar oor.

"We hebben alle mogelijke scans uitgevoerd, maar zelfs de uitkomsten van de MRI en de CT-scan zijn normaal", vertelt de chrirugt Talsania aan Metro UK. "We kunnen niets abnormaals in haar oren vinden. Gelukkig zijn haar trommelvliezen niet beschadigd en heeft ze amper pijn, buiten als de mieren haar bijten."

Medisch raadsel

"Darji woont bij haar familie in een nette en veilige omgeving, daar kan het dus niet aan liggen. We hebben dit nog nooit eerder gezien", gaat hij verder. Jawahar heeft geprobeerd de mieren te laten stikken, maar de insecten blijven broeden.

Sanjay, de vader van het meisje, is bezorgd dat de conditie van zijn 12-jarige dochter verslechterd. "Ik heb gedaan wat ik kan. Ik heb haar naar de beste dokters gebracht, maar niemand is erin geslaagd het probleem op te lossen."

De beelden kan je hier op eigen risico bekijken: