Arnold Schwarzenegger wil dat zijn zoon zijn relatie met Miley Cyrus beëindigt

door
Roald
Leestijd 1 min.

Arnold Schwarzenegger heeft zijn zoon Patrick voor het blok gezet: hij krijgt geen cent van de 50 miljoen dollar die Arnold voor hem gespaard heeft tenzij hij zijn vriendin, Miley Cyrus, dumpt.

De Terminator is duidelijk geen fan van Cyrus. De belangrijkste reden voor zijn antipathie voor de popster zijn haar drugscapriolen. Ook de moeder van Patrick, journaliste Maria Shiver, de nicht van de vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, is niet blij met de partnerkeuze van haar zoon.

Het paar was verbitterd toen Patrick Miley mee naar huis nam voor een paar dagen. Maria en Arnie vrezen dat Miley hun zoon op het verkeerde spoor zal brengen en vertelden hem dat als hij haar bleef zien hij niets zou krijgen van de 50 miljoen dollar die zijn ouders in een trustfonds hadden gestoken voor hem in de hoop dat dat ultimatum een breuk zou starten.

Het plan haalde echter niet het beoogde resultaat want Patrick viel niet voor de chantage en antwoordde "dat ze hun geld konden steken waar de zon niet schijnt".