Arnold Schwarzenegger incasseert rake trap in Zuid-Afrika

Arnold Schwarzenegger incasseert rake trap in Zuid-Afrika

Het was zaterdag even schrikken voor Arnold Schwarzenegger. Tijdens een sportevenement in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg werd de 'Terminator'-acteur aangevallen door een jongeman. Schwarzenegger nam rustig de tijd om handtekeningen uit te delen en met fans op de foto te gaan, toen de Oostenrijker plots werd opgeschrikt door een omstaander die de acteur schopte in de rug. Terwijl de aanvaller overmeesterd werd door Schwarzeneggers bodyguard, riep de man: "Help me! Ik heb een Lamborghini nodig!".

(lees verder onder de video)

I'm not an etiquette expert, but pretty sure if you want to ask Arnold Schwarzenegger for a Lamborghini, flying kicking him in the back is not a good start. pic.twitter.com/1vqV7yLSoy

— The Kiffness (@TheKiffness) 18 mei 2019

Op Twitter liet de de acteur weten dat hij niets aan het voorval overhield. "Bedankt voor de bezorgdheid, maar er is niets om ongerust over te zijn", schreef de 71-jarige ex-gouverneur van Californië. "Ik dacht dat ik verdrongen werd door de menigte, wat wel vaker gebeurt. Ik besefte maar dat ik geschopt werd toen ik de video zag." Met een knipoog voegde hij er nog aan toe: "Ik ben blij dat de idioot mijn Snapchat niet heeft verpest."

Thanks for your concerns, but there is nothing to worry about. I thought I was just jostled by the crowd, which happens a lot. I only realized I was kicked when I saw the video like all of you. I'm just glad the idiot didn't interrupt my Snapchat.

— Arnold (@Schwarzenegger) 18 mei 2019