Ariana Grande slaakt noodkreet: "Het is de hel"

Ariana Grande slaakt noodkreet: "Het is de hel"

Maar weinig vrouwen zijn momenteel populairder dan de Amerikaanse zangeres Ariana Grande. De brunette heeft alles wat haar hartje begeerd, was recent de jongste headliner ook op festival Coachella, maar heeft het naar eigen zeggen bijzonder moeilijk. Haar reactie kwam er nadat een fan een tweet de wereld instuurde over haar hit 'Thank U, Next'. "Muziek is je therapie en ik vind het leuk om je te zien genezen", zei de fan.

Maar de reactie van Grande klonk allesbehalve hoopvol. "Muziek maken is helend. Maar optreden is alsof je het helemaal opnieuw beleeft en dat is de hel." De reactie werd intussen opnieuw verwijderd maar stond lang genoeg online om haar leger volgers angst aan te jagen. Zo werd de vraag gesteld of ze niet eventjes vrijaf kan nemen om een beetje tot rust te komen. "Onmogelijk", antwoordde de superster.

Ook op de vraag of op tournée gaan wel gezond is, antwoordde Grande maar weemoedig. "Ik denk het niet. Echt, het is heel moeilijk geweest. Ik had zoveel aan mijn hoofd. Het is zo zwaar. Ik doe heel hard mijn best. Ik voel me gewoon leeg en ik wil meer te zeggen hebben en meer energie hebben voor jullie", ging ze verder. "Maar ik heb helemaal niks. Ik hou van jullie."

Posttraumatische stress

Eerder liet de zangeres al weten dat ze moet afrekenen met mentale problemen. Een hersenscan bracht aan het licht dat ze lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. De problemen zijn hoogstwaarschijnlijk het gevolg van de aanslag tijdens haar concert in Manchester op 22 mei 2017.