Ariana Grande: "Dit jaar geen seks voor mij"

Ariana Grande: "Dit jaar geen seks voor mij"

Ariana Grande heeft een hels jaar achter de rug. Eerst werd de 25-jarige zangeres geconfronteerd met het overlijden van haar ex-vriend Mac Miller. Ze was toen samen met komiek Pete Davidson, maar enkele weken later ging het koppel uit elkaar. In hoeverre dat te maken had met de dood van Mac Miller, die uit het leven stapte, is niet duidelijk.

Door de impact van beide gebeurtenissen op haar leven, wil Ariana zichzelf dit jaar beschermen. “Ik wil van 2019 een jaar zonder seks maken. Voor mij is dat de enige manier om weer gelukkig te worden”, vertelt ze in TV-Familie.

Compleet ontgiften

Voor haar hoeven er dit jaar geen mannen in haar leven te komen. “Zij zijn het afgelopen jaar de aanleiding geweest voor de miserie die ik heb getrotseerd. Daarom sluit ik mijn hart nu. Ik moet mezelf beschermen en mezelf dus liefde ontzeggen. Dat wordt zwaar, dat besef ik. Verliefdheid is een heerlijk gevoel. En seks… Ook dat is noodzakelijk. Maar ik moet nu compleet ontgiften van het venijn dat mannen voor mij zijn geweest. Daarom mijn opmerkelijk verzoek aan mensen die me iets willen toewensen voor 2019: wens me een jaar zonder liefde toe. Dankjewel”, klinkt het.