Arda over ongeplande zwangerschap: "Ik waarschuwde Amber nog dat ik superzaad heb"

Arda over ongeplande zwangerschap: "Ik waarschuwde Amber nog dat ik superzaad heb"

Na een bewogen ‘Temptation Island'-avontuur zijn Arda en Amber nu zeven maanden samen. Het Limburgse koppel verraste zondag het ganse land door aan te kondigen dat ze zwanger zijn. Intussen zijn ze 17 weken ver en kennen ze het geslacht van hun kindje, al willen ze dat voorlopig nog niet verklappen.

Vruchtbare Arda

Niet alleen voor het grote publiek kwam het nieuws als een grote verrassing, ook zij hadden het totaal niet zien aankomen. Amber kreeg enkele jaren geleden immers te horen dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kon geraken. Wat bij geen enkel ex-vriendje van haar gebeurde, lukte dus wel met Arda. “Ik zei het nog tegen haar…”, begint Arda tegen YouTuber Nick Eshuis. Amber neemt het woord over. “Ja, Arda zei nog tegen mij dat hij superzaad heeft en dat hij wél raak gaat schieten”, klinkt het. “Bij ons hebben ze gemiddeld drie kinderen, dus…”, vult Arda aan. Waarop Amber: “Maar ik zei toen ook dat de dokters mij hadden gezegd dat het op natuurlijke wijze niet zou lukken”. En Arda: “Dokters mijn gat, ja”, lacht hij.

Vroege zwangerschap

Op de vraag of ze blij waren toen ze een positieve zwangerschapstest zagen, reageert Amber aarzelend. “Het was heel dubbel. We zijn nog maar zeven maanden samen. Dan al zwanger zijn, is best vroeg”, legt ze uit. Arda verduidelijkt: “Door het coronavirus zaten we de hele dag thuis. We hadden niets te doen”, knipoogt hij.

Vreemd gevoel

Amber geeft toe dat hun zwangerschap niet gepland was en dat ze – ondanks de verklaringen van de dokters – op een gegeven moment het gevoel had dat er iets niet klopte. “Het was niet gepland. Toen ik tien dagen overtijd was, zei Arda dat ik een zwangerschapstest moest laten doen. Maar soms heb ik een maand lang mijn menstruatie niet, dus ik ben dat gewend. Maar op een bepaald moment voelde mijn lichaam helemaal anders aan. Ik had last van mijn borsten en vermoedde dat er iets niet klopte. Toen ik zag dat ik zwanger was, geloofde ik het echt niet”, besluit ze.

https://www.youtube.com/watch?v=9gvDM41RHJo