Aquaman levert bakken geld op dankzij sexy hoofdrolspeler

De film Aquaman is nog maar net uit, maar levert nu al bakken met geld op. En dat ligt volgens verschillende websites vooral aan hoofdrolspeler Jason Momoa en zijn looks.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Momoa, die als Khal Drogo in Game of Thrones al menig vrouwenhart wist te veroveren, heeft nu wereldwijd een nog grotere fanbase aan zich weten te binden met zijn rol als Aquaman. Hij wordt dit jaar door verschillende websites zelfs uitgeroepen tot meest sexy man van 2018!

Critic proof

Aquaman heeft nu al meer dan 750 miljoen dollar opgebracht. De film wordt ook wel een critic proof-film genoemd: de film heeft geen kritieken nodig om goed te boeren en de critici vinden het over het algemeen hun kritiek niet waard. Heerlijk toch?

De kritieken die de film kreeg, waren niet per se heel erg goed, maar dat maakt voor de makers van de films niets uit. In het openingsweekend bracht de film al 67 miljoen dollar op, dus de buit is binnen. En uit cijfers van Deadline blijkt dat vrouwen boven de 25 de film gemiddeld het leukste vinden en dat de film ook meer bezocht wordt door vrouwen dan door mannen. Rara, hoe zou dat komen...