Applicatie brengt honden en dierenliefhebbers samen

Heb je er altijd al van gedroomd om een krullenbol op vier poten in je armen te sluiten? Dan is er goed nieuws. De app 'Dogtime community' leent honden uit aan zij die er nog geen hebben. Een soort Tinder voor viervoeters.
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Je Instagram staat vol met foto's van leuke hondjes, maar je hebt zelf niet de ruimte of tijd om er eentje in huis te halen. Niet getreurd. Met de applicatie Dogtime community kan je er een uitlenen om mee te gaan wandelen. Je maakt een profiel aan en geeft aan of je je hond wil uitlenen of eerder op zoek bent naar een diertje. De vrager krijgt daarna allerlei profielen van honden in de omgeving te zien.

Voorwaarden 

Als je je ideale krullenbol hebt gevonden, stuur je een verzoek naar de eigenaar. Nadien is het wachten op een reactie. Hou wel rekening met deze drie voorwaarden: geef het dier geen eten, zorg dat hij of zij altijd aan de leiband blijft en geniet van de qualitytime.

Sociaal 

Niet alleen degene die zonder hond zitten, halen plezier uit de applicatie. De baasjes hebben een keertje vrije tijd en de honden worden er socialer door. Een win-winsituatie dus.