Ann Van Elsen maakt overstap van MNM naar Joe

Ann Van Elsen maakt overstap van MNM naar Joe

zijn op het radiostation van Medialaan.

Ann Van Elsen zal vanaf 3 juli samen met Born Crain presenteren op Joe. Ze nemen de ochtendshow over van Sven Ornelis en Anke Buckinx. In het najaar zal Van Elsen elke zaterdag- en zondagochtend te horen zijn op de radiozender.

In veilige handen achterlaten

Sven en Anke vertelden vanmorgen dat ze blij zijn dat ze de luisteraars in veilige handen kunnen achterlaten bij Ann en Born. "We zullen nog moeten ontdekken of dat inderdaad zo veilig is. Ik ben alvast heel blij dat ik kan zeggen dat ik deze zomer elke dag wakker mag worden naast Ann Van Elsen", zei Born vanmorgen.

‘In het midden van de doelgroep'

"Ik hou van de positieve toon waarmee Joe de actualiteit en muziek aanpakt", vertelde Ann Van Elsen vanmorgen op Joe. "Op de radiovloer werd ik meteen omarmd, het is heel fijn om zo'n verwelkoming te krijgen. Zelf zit ik in het midden van de doelgroep van Joe en ik kijk er dan ook heel hard naar uit om radio te maken voor hen."

Ann maakte gedurende acht jaar radio bij VRT-zender MNM. Vanaf 2009 was ze samen met Dave Peters te horen tijdens de 'Ann & Dave-Show' en de afgelopen jaren stond ze ook in voor 'De Ultratop 50'.

We bedanken @annvanelsen voor haar inzet bij MNM en we wensen haar veel succes toe op haar nieuwe werkplek! ?? pic.twitter.com/4h9WakTO5A

— MNM (@MNMbe) 19 juni 2017