André Hazes toont indrukwekkende transformatie met foto uit oude doos: “Van drank naar eiwitshakes”

André Hazes toont indrukwekkende transformatie met foto uit oude doos: “Van drank naar eiwitshakes”

Het afgelopen jaar legde André Hazes (Jr.) een woelig parcours af. Hij verliet Monique, de moeder van zijn zoontje André, voor presentatrice Bridget Maasland, maar die romance bleek na drie maanden alweer over. De 'Leef'-zanger legde het bij met de 42-jarige Monique, maakt het na een jarenlange familieruzie weer goed met zus Roxeanne en zwoor ook de drank af. In die gebeurtenissen vond hij inspiratie voor zijn nieuwe plaat 'Thuis'.

Een nieuw begin dus, en daar hoort ook een nieuw uiterlijk bij. Een heel jaar heeft André al getraind, met als resultaat een kathedraal van een lichaam. In een nieuwe Instagram-post toont hij het verschil met een foto uit de oude doos. "Drank vs. eiwit shakes", schrijft hij erbij.

 

View this post on Instagram

 

Drank vs eiwit shakes...?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

"We zijn pas net begonnen"

Een tijdje geleden postte Hazes al een gelijkaardig bericht. Daarin is zijn transformatie over een jaar heen te zien, en geeft hij ook een woordje extra uitleg. “Tussen deze twee foto's zit precies een jaar. Een jaar waarin zoveel is gebeurd. Links een jongen die leefde zonder grenzen. Die nergens het gevaar in zag, die zichzelf geen rust en geen gezond leven gunde. Die leefde in een roes van katers en schijt aan de wereld. Waar zijn thuissituatie helemaal overhoop lag. Rechts een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen. Waar zijn thuissituatie beter is dan ooit. Een strak voedingsschema volgt, genoeg rust en keihard trainen. Ik ben fitter dan ooit en we zijn pas net begonnen.”