André Hazes opnieuw uit elkaar met Monique: "Spanningen liepen alsmaar hoger op"

André Hazes opnieuw uit elkaar met Monique: "Spanningen liepen alsmaar hoger op"

“André heeft ervoor gekozen om bij het gezin weg te gaan”, vertelt het management van Monique aan het Algemeen Dagblad. Op 12 december was het stel nochtans volledig overtuigd van de liefde en hun verloving was vanaf toen ook een feit. Hazes ging die dag op zijn knieën voor zijn grote liefde Monique, die snel het ja-woord gaf.

Maar nu zit er dus opnieuw een serieus haar in de boter. “Ondanks de trouwplannen liepen de spanningen alsmaar hoger op”, klinkt het in Story. De bom lijkt gebarsten te zijn afgelopen februari, toen het koppel op Bonaire was voor werk. "Het leek in eerste instantie allemaal goed te gaan, maar er kwamen toch weer meer spanningen en ruzies", laat het management van de zanger weten aan de Telegraaf. "André heeft er alles aan gedaan om het thuis goed te houden."

Verschillende levensvisies

André en Monique hadden sinds 2014 een relatie en kregen in 2016 samen een zoontje, André. Eind 2019 ging het stel al even uit elkaar toen de zanger drie maanden lang een relatie had met presentatrice Bridget Maasland. Maar nu zou de breuk een andere reden hebben.

"André geeft aan dat hij de afgelopen periode hard heeft gewerkt om een betere versie van zichzelf te worden en daarbij veel heeft geleerd en als mens is gegroeid", zegt zijn management aan Algemeen Dagblad. "Binnen de relatie bleek echter dat de verwachtingen naar elkaar toe over de wijze waarop beide hun levens willen inrichten zijns inziens te verschillend zijn. Hoe verdrietig dat ook is.”

"We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn."