André Hazes jr. dreigt ook moeder te verliezen: "Ze is heel erg ziek"

André Hazes jr. dreigt ook moeder te verliezen: "Ze is heel erg ziek"

De ruzie tussen de jonge Hazes en zijn moeder sleept al jarenlang aan. Zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg zou aan de basis liggen van de onenigheid. "De eerste jaren woonde ik naast mijn moeder. Op een dag sprak ze niet meer tegen mijn vrouw. Ook mijn zus hield ermee op. En omdat ik voor Monique koos, werd er ook niet meer tegen mij gesproken. Daarom ben ik weggegaan."

Maar twee jaar geleden legden ze de ruzie bij en ging het een beetje beter. "Ik heb veel respect voor mijn moeder en voor alles wat ze deed. Maar ze is verdwaald. Ik hoop dat ze terugkomt en opnieuw gelukkig wordt. Ik kan niet boos op haar zijn, ze is gewoon heel erg ziek."

André Hazes 15 jaar dood

Het is vandaag ook net vijftien jaar geleden dat André Hazes het leven liet. "Al 15 jaar zonder de koning", schrijft André jr. bij een foto van zijn vader. De zanger wordt overladen met steunbetuigingen en liefde. Zelfs ex-vriendin Monique reageerde. "Hij ziet je...", antwoordde ze met een hartje. Hazes overleed op 23 september 2004 na twee hartinfarcten en een hartstilstand.