Amerikaanse stuurt gênante mail naar prof terwijl ze high is van medicijnen

Amerikaanse stuurt gênante mail naar prof terwijl ze high is van medicijnen

Dat ze nog niet helemaal bij haar positieven was, blijkt duidelijk uit de mail. Zo spreekt ze de assistent aan met "Kevin, my dude" en staat hij vol schrijffouten. Verder stelt ze hem ervan op de hoogte dat ze pas bij haar positieven zal zijn tijdens de "Thanksgiving-kalkoen" en dat ze heel droevig zou zijn als ze geen uitstel krijgt.

In postscriptum belooft de Amerikaanse nog al de vragen te zullen beantwoorden van de assistent, zodat er nooit nog een ongemakkelijke stilte zal vallen, en pennen voor hem te kopen als hij haar uitstel geeft. Afsluiten doet ze met "Love you, bye".

Toen de verdoving was uitgewerkt, ontdekte Abby al snel wat ze gedaan had. Gelukkig voor haar zag de assistent de humor in van de zaak. In zijn antwoord verzekerde hij haar dat ze nog voldoende tijd had om de paper in te leveren:

"Dag Abby, deze mail was, euhm, een beetje onorthodox. Ik ga ervan uit dat dit het resultaat is van de medicijnen? In elk geval, eigenlijk had ik gezegd dat je de taak tot de 28ste mocht sturen. Je hebt dus nog een week. PS: ik hoop dat de spelling in je paper beter is"

I EMAILED MY PHILOSOPHY TA WHILE I WAS HIGH ON HYDROCODON I'M DEAD pic.twitter.com/ncJ8XX4zoe

— Abby Jo Hamele (@jabbyo3) 21 november 2016