Amerikaans gezin viert Halloween, verjaardag, Kerstmis en Thanksgiving op één dag

Alby Clendennin, vader des huizes en beroepsmilitair, moet voor honderd dagen naar Afghanistan en daarom besloot zijn gezin om op één dag elk feest te vieren dat de soldaat zal missen. Op die manier vielen verjaardag, Halloween, Kerstmis en Thanksgiving voor één keer op dezelfde dag.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

“Mijn moeder kwam met het idee”, zegt de 15-jarige dochter Olivia aan Metro UK. “Zij is de beste wanneer het aankomt op originele plannen. We deden het niet alleen omdat het toffe feestelijkheden zijn, maar ook omdat we onze papa graag zien.”

De dag werd ingezet met Halloween, inclusief verkleedpartij en horrorfilm. Vervolgens was het de eerste keer cadeautjestijd met een verjaardagsfeestje en ‘Happy Birthday' dat uit volle borst werd meegezongen. Op Kerstmis worden er uiteraard ook pakjes uitgedeeld en die lagen allemaal netjes onder de kerstboom. De memorabele dag werd beëindigd met een lekkere Thanksginving-menu en daarbij mocht de kalkoen uiteraard niet ontbreken.

My dad just got deployed to Afghanistan, so this weekend we celebrated every holiday he's missing ???? pic.twitter.com/7qIZqa6Z48

— olivia ? (@OliviaNoraC) September 21, 2016

Foto Twitter / OliviaNoraC