Alweer een 'Temptation Island'-koppel uit elkaar

Alweer een 'Temptation Island'-koppel uit elkaar

Vanessa en Jeremy kenden weinig problemen tijdens hun ‘Temptation Island'-avontuur in 2018. Het Nederlandse stel bezweek niet voor de verleiding en zette hun relatie nadien succesvol verder. Een half jaar geleden liet Vanessa nog weten dat het heel goed ging tussen hen. Ze hadden samen een huis gekocht en begonnen stilaan aan kinderen te denken.

Nieuwe liefde?

Nu blijkt dat Vanessa (24) en Jeremy (24) na een relatie van negen jaar toch gebroken hebben met elkaar. Ze verwijderden alle foto's van hun tweetjes op Instagram en ontvolgden elkaar. Het is onduidelijk waarom hun wegen scheidden, maar uit de Instagram Stories van Vanessa blijkt dat ze het goed kan vinden met een zekere Elaih, een fitnessmodel.

Geen enkel koppel uit 'Temptation Island 2018' nog samen

Vanessa en Jeremy waren het laatste koppel dat ‘Temptation Island 2018' overleefde. Eerder sneuvelden de Vlaamse koppels Deborah en Tim, Megan en Kevin, en Nederlanders Danielle en Mezdi al.

UPDATE: Intussen heeft Vanessa gereageerd op de geruchten over een nieuwe vriend. Daar is volgens haar niets van aan. "Aangezien er op internet meerdere roddels verspreid worden, wil ik even wat duidelijkheid creëren. De geruchten betreft het vreemdgaan zijn niet waar. Dit vind ik ook heel vervelend om te lezen. Ik ben al een tijdje na een relatie van 9 jaar, single en gelukkig. Soms moet je in leven voor jezelf kiezen en voor je eigen geluk. Hierbij horen ook moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden. Het jaar 2019 heeft veel ups and downs gehad, maar ik ben vanaf nu bezig om mijzelf te ontwikkelen en kan niet wachten op 2020!", klinkt het.

Instagram / @vanypany

VIJF

Instagram Stories / @vanypany

Instagram Stories / @vanypany