Air New Zealand heeft de beste video over de veiligheidsinstructies tijdens een vliegreis

Air New Zealand heeft de beste video over de veiligheidsinstructies tijdens een vliegreis

De nieuwe flight safety video van Air New Zealand werd gemaakt met de hulp van een aantal mensen van het team achter de Hobbit film triologie en bevat zelfs een paar optredens van de cast en crew. De video is getiteld The Most Epic Safety Video Ever Made en voor één keer is er geen enkel woord overdreven.

Sylvester McCoy (Radagast de Bruine), Dean O'Gorman (dwerg Fili) en Elijah Wood (Frodo in Lord of the Rings) leggen je uit waar de nooduitgang is en wat je moet doen om jezelf te beschermen tijdens de vlucht. Er is een orc, een gigantische adelaar, een tovernaar, elfen, dwergen en een optreden van regisseur Peter Jackson. In veel scènes van de video's zie je ook de locaties uit Midden-Aarde.

Net als The Hobbit zelf zijn de epische veiligheidvideo's een triologie op zichzelf. In 2012, voor de eerste film uit kwam, bracht de luchtvaartmaatschappij eenzelfde soort video met leden van de cast. Vorig jaar onthulde het bedrijf een clib genaamd Just Another Day In Middle Earth die gelinkt werd aan de tweede film.

Het laatste deel van The Hobbit-trilogie, The Hobbit: The Battle of Five Armies, verschijnt op 17 december in de bioscooop.

https://www.youtube.com/watch?v=qOw44VFNk8Y