Aerosmith-zanger Steven Tyler start solotournee

Aerosmith-boegbeeld Steven Tyler gaat op solotournee. De bijna 70-jarige zanger weet niet van ophouden en gaat zijn soloalbum 'We're All Somebody From Somewhere' promoten.
door
laurens.vantomme
Leestijd 1 min.

Het album, waar alleen al in de Verenigde Staten zo'n 50.000 stuks van zijn verkocht, kwam in 2016 al uit. De tour bestaat uit dertien optredens en gaat op 12 juni van start. Een optreden in België zit er helaas niet in. Wel zal de zanger in onder andere New York, Rome, Londen en Madrid te zien zijn. Tyler wordt tijdens zijn tournee ondersteund door de groep Nashville's Loving Mary Band.

AND WE'RE OFF...HITTIN THE ROAD WITH @LOVINGMARYBAND FOR THE SUMMER...TICKETS GO ON PRE-SALE THIS WEDNESDAY!!!! GET IN LINE HERE: https://t.co/USWKLkJ2FZ pic.twitter.com/3fyQDNmYpq

— Steven Tyler (@IamStevenT) 19 maart 2018

Gezondheid

Vorig jaar in oktober moest de zanger verstek nog geven voor de laatste vier optredens van zijn tournee met Aerosmith. Er deden geruchten de ronde dat hij een hartaanval had gekregen. Op de website van de groep plaatste de frontman een bericht om deze geruchten tegen te spreken.

— Steven Tyler (@IamStevenT) 30 september 2017