Adele verklapt eindelijk meer over nieuw album '25'

Adele verklapt eindelijk meer over nieuw album '25'

"Toen ik 7 jaar was, wilde ik 8 jaar zijn. Toen ik 8 was, wilde ik 12 zijn. Toen ik 12 werd, wilde ik 18 zijn. Daarna stopte ik met ouder willen zijn'', zo begint Adele haar open brief op Facebook en Twitter. "Ik wilde altijd ouder zijn, wenste dat ik ergens anders was. Ik had de droom alles te onthouden, maar wenste ook te vergeten.''

pic.twitter.com/dDImEhKt10

— Adele (@Adele) October 21, 2015

"Mijn vorige album ging over het einde van een relatie. Als ik een etiket op deze plaat moet plakken, dan noem ik het een album waarmee ik de dingen wil goedmaken. Ik maak het goed met mezelf. Ik maak het goed voor verloren tijd. Ik maak het goed voor alles wat ik ooit gedaan heb en alles dat ik nooit gedaan heb", aldus Adele.

Verder biedt ze haar verontschuldiging aan voor de lange radiostilte na haar succesvolle laatste album 21. Sinds de James Bond-soundtrack 'Skyfall' (2012) heeft ze geen nieuw werk meer uitgebracht. "Het spijt me dat het zo lang duurde, maar je weet hoe het leven kan lopen."

Maandag was op een Britse tv-zender ITV  alvast 30 seconden van een nieuw nummer van Adele te horen. Wanneer het nieuwe album verschijnt, is nog niet duidelijk.

Foto AFP / L. Neal