Adele schrapt vuurwerk uit show

Toen het zoontje van de zangeres wat vuurwerkafval in zijn oog kreeg tijdens de repetities voor het concert van zijn moeder, heeft Adele beslist de vuurwerkshow uit haar concertprogramma te schrappen. Wellicht voert de zangeres het vuurwerk op 4 maart in Brisbane terug in.
door
Liza
Leestijd 1 min.

Het 4-jarige zoontje van Adele, Angelo, kreeg onlangs wat vuurwerk in zijn oog. Daar was hij nogal van geschrokken, dus besliste Adele haar concert in Perth in Australië niet af te sluiten met een imposante vuurwerkshow op het nummer 'Set fire to the rain'. "Iedereen houdt van de vuurwerkshow maar mijn zoon was erg ontdaan door het incident dus ik heb het geschrapt", vertelde de zangeres aan haar publiek.

Mening

Op het einde van haar show vroeg de Britse zangeres aan haar fans of ze het vuurwerk definitief moest afschaffen. De mening van het publiek was unaniem: het spektakel mocht terugkeren. "Ok, dan steken we het misschien weer af de volgende keer", zei Adele. Haar volgende optreden is gepland op 4 maart in Brisbane, Australië.