Adele ondergaat nieuwe transformatie: "Ik vond je leuker toen je zwaarder was"

Adele ondergaat nieuwe transformatie: "Ik vond je leuker toen je zwaarder was"

De Someone Like You-zangeres is nog steeds heel wat kilo's kwijt, maar heeft daarbovenop een dikke bos blonde krullen. Fans gaan onder de foto helemaal los over de transformatie. Zo reageren mensen dat ze vinden dat Adele niet meer op zichzelf lijkt, dat ze haar niet meer herkennen en dat ze de 'oude Adele' leuker vonden. Toch is er ook ruimte voor een compliment: "Ik vond je leuker toen je nog wat zwaarder was, maar ik weet zeker dat jij je nu beter voelt. En je ziet er ook mooi uit."

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ????

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Nieuw album

Het Britse tabloid The Sun meldde een tijdje geleden al dat Adele aan een nieuw album zou werken. Volgens bronnen doet ze dat niet alleen, maar krijgt ze hulp van meerdere bekenden uit de muziekwereld. Zowel zanger John Legend als de voormalig producer van Whitney Houston, Raphael Saadiq, worden genoemd.

"Adele legt haar hart en ziel in deze plaat, inclusief haar gevoelens na haar scheiding. Ze was al fan van Raphael sinds ze een tiener was. Ze wil dat haar volgende album veel soul bevat met een wat meer eclectische sound", meldt een bron tegen de krant.

Bron: Metro Nederland