Adam Sandler zal vier films voor Netflix maken

Adam Sandler zal vier films voor Netflix maken

Netflix heeft een enorme stap gezet richting de creatie van eigen inhoud door komiek en acteur Adam Sandler te contracteren voor vier films.

"Mensen houden van de films van Adam op Netflix, want ze bekijken ze vaak verschillende keren opnieuw," vertelde Ted Sarandos, Netflix chief content officer, in een verklaring online. "Zijn beroep omspant kijkers van alle leeftijden. Iedereen heeft een favoriete film en een favoriete quote van hem. Niet alleen in de VS, maar over de hele wereld."

Sandler grapte op Twitter dat hij zich probeerde aanmelden voor Netflix maar in plaats daarvan een contract voor vier films tekende.

"Toen deze fijne mensen naar me toe kwamen met een aanbod voor vier films heb ik niet getwijfeld. Ik zei meteen ja en omwille van één reden: Netflix rijmt op Wet Chicks. Laat het filmen beginnen," zei Sandler in een verklaring.

De eerste film van Sandler zou in 2015 op Netflix moeten komen. Eerder deze week kondigde Netflix al aan dat ze een vervolg zullen maken Crouching Tiger, Hidden Dragon. Die film moet op 28 augustus 2015 uitkomen.