Acht perfecte pakjes voor moederdag

Acht perfecte pakjes voor moederdag

Een heldere blik 

Kush Mascara De nieuwe mascara van Milk, ‘Kush High Volume Mascara', gebruikt hennepolie om je blik te vergroten. Hij is makkelijk aan te brengen dankzij zijn romige textuur. De olie geeft de wimpers een vollere look en het boomvormige borsteltje geeft ze een harmonieuze ronding.

Ongeveer € 20

Mythisch parfum

Met de zomer in aantocht stelt Rochas zijn ‘Eau de Rochas Escapade Tropicale' voor, een nieuwe variatie van zijn mythische parfum uit 1970. Weelderige natuur, tropisch fruit en het gevoel van de zon op je huid. Deze drie vakantie-eigenschappen vormen de muzen van deze nieuwe geur.

€ 74 voor een flesje van 100 ml

Diervriendelijk stralen 

Tarte Cosmetics Het cruelty-free merk Tarte stelt een limited edition van zijn vegan product ‘Mer-Mist Shimmer Spray' voor, dat je gezicht, haar en lichaam bedekt met een fonkelend roze laagje. Deze spray geeft ook een licht kokosgeurtje af. Klaar voor de vakantie!

€ 24

Een hart van chocola

Geen betere manier om te tonen dat je mama een belangrijke plaats in je hart heeft, dan er haar een te geven. De Brusselse chocolatier Elisabeth heeft een speciaal doosje voor Moederdag, vol hartverwarmende pralines.

Van € 6,90 tot € 20 naargelang het aantal hartjes

Kaarsen in drievoud

Met Trilogy stelt het merk Woodwick een nieuw assortiment geurkaarsen voor, speciaal voor Moederdag. Drie kleuren, voor drie verschillende geuren. Maar ook een houten lont, voor een zacht knetterend geluid. Stress less.

Van € 19,95 tot € 36,95

Een stralende huid

Om haar huid te verstevigen en de rimpels op het gezicht en in de nek van je mama te verminderen (ze is er tenslotte geen 20 meer!) stelt Newa zijn 3DEEP-technologie voor. Die reactiveert de natuurlijke productie van collageen. Voor een stralende, rimpelloze huid.

€ 299

Dat ruikt naar Japan

Dit jaar zegt Rituals ‘Ik hou van je, mama' in het Japans. Met een selectie cadeaukoffertjes, waaronder deze ‘The Ritual of Sakura', geïnspireerd op een eeuwenoude Japanse viering van de lente. Een combinatie van de verkwikkende geur van kersenbloesem en de voedende eigenschappen van rijstmelk.

Sfeerverstuiver

Ohlo is een ultrasone verstuiver die de lucht zuivert en sfeer creëert. Met zijn chique en verfijnde look past hij moeiteloos in elk interieur. Je kan hem opladen via een USB-kabel en hij verstuift de favoriete essentiële oliën van je mama met twee verschillende intensiteiten.

€ 38,90