Aanklagers ontvangen tweede sekstape in rechtszaak tegen R. Kelly

Aanklagers ontvangen tweede sekstape in rechtszaak tegen R. Kelly

Volgens roddelsite TMZ is op de beelden te zien hoe de r&b-zanger seks heeft met hetzelfde meisje waarvan eerder al een video opdook. De tweede film zou in 2000 geschoten zijn, een jaar na de eerste.

Vorige week communiceerde advocaat Avenatti al over het bestaan van de video, nu werd hij ook overhandigd aan de openbare aanklagers. Net als in de eerste video die verscheen, zijn er meerdere verwijzingen naar het "14-jarige lichaam en genitaliën van het meisje".

 

 

In de bewuste video is te zien hoe Kelly het meisje zou 'coachen' tijdens een aantal seksuele handelingen. TMZ spreekt ook van "wurging tijdens anale geslachtsgemeenschap".

Bestaan van derde video?

Volgens de entertainmentwebsite is Avenatti, de strafpleiter die eerder pornoactrice Stormy Daniels bijstond in de veelbesproken zaak tegen president Donald Trump, ook nog bezig een derde video in handen te krijgen. Daarop zou de zanger gemeenschap hebben met een ander meisje van tussen de dertien en zestien jaar oud.

Surviving R. Kelly 

Kelly zou jarenlang vrouwen misbruikt hebben. Enkele vermeende slachtoffers deden hun verhaal in de ophefmakende documentaire 'Surviving R. Kelly'. Hij werd al aangeklaagd door verschillende vrouwen die beweren dat hij seks met hen had toen ze nog minderjarig waren.

De zanger stond zaterdag voor het eerst voor de rechter, die bepaalde dat hij een borgsom van 1 miljoen dollar moet betalen voor zijn vrijheid. Of de zanger de rechtszaak in vrijheid mag afwachten, is nog maar de vraag.