Aagje Vanwalleghem bevallen van tweede kindje

Aagje Vanwalleghem bevallen van tweede kindje

Ex-turnster Aagje Vanwalleghem en haar echtgenoot Dennis Goosens hebben hun tweede kindje verwelkomd. Noa, hun dochter en eerste kind, kreeg er een broertje bij: Nael. “Hij is een echt schatje", verzekert Vanwalleghem. "Nael is heel rustig, eet goed en slaapt al wat door. Hopelijk blijft hij zo voorbeeldig."

De tweede naam van het jongetje is Da Silva, die ook deel uitmaakt van de oorspronkelijke familienaam van Vanwalleghem. Zo wil ze een deel van haar Braziliaanse roots meegeven. Van de naam 'Nael' was ze niet meteen overtuigd. “Mijn man heeft zich laten inspireren door de film ‘Noah' uit 2014, waarin het personage Nael voorkomt. Hij heeft mij wel moeten overtuigen, maar nu sta ik er volledig achter. We vinden het een mooie naam, die niet al te vaak voorkomt en niet te zwaar klinkt.”

Naar eigen zeggen zal Vanwalleghem haar twee kinderen even graag zien. "Maar ik weet wel nog niet of ik hen evenveel aandacht zal kunnen geven. Die balans moet goed zitten, want anders zal ik me schuldig voelen tegenover Noa. Ach, het zal zichzelf allemaal wel uitwijzen."

Opnieuw sporten

De bevalling kwam voor Vanwalleghem niks te vroeg. “Op het einde had ik er echt wel genoeg van, want mijn bewegingsvrijheid was weg. Ik ben blij dat ik nu opnieuw een normale buik heb, al mag hij wel nog wat strakker. Als de wonde van mijn keizersnede genezen is, ga ik weer sporten.”