9-jarige kankerpatiënt vraagt kaartjes voor zijn laatste Kerstmis

9-jarige kankerpatiënt vraagt kaartjes voor zijn laatste Kerstmis

Kankerpatiënt Jacob Thompson zal dit jaar zijn laatste kerst vieren. De 9-jarige zijn laatste wens is om kerstkaartjes van over heel de wereld te krijgen.

Volgens de GoFundMe-pagina, die is opgesteld door Thompsons moeder, is hij sinds 11 oktober opgenomen in het Barbara Bush Children's Hospital in de Verenigde Staten. De dokters hadden toen het slechte nieuws dat de jongen binnen een maand zou heengaan. Daarom komt de kerstman voor hem dit jaar wat vroeger.

Magische kerst

Met sneeuw, een fonkelende kerstboom én de kerstman hopen de ouders van de jongen er een magische kerst van te maken. Met als kers op de taart: zelfgemaakte kerstkaartjes van over heel de wereld. "Jacob houdt van de feestdagen", vertelt zijn moeder tegen Good Housekeeping. "We willen hem tonen dat wensen uitkomen en dat er wereldwijd goedhartige mensen zijn die om hem geven ."

Zit je ook al te snotteren bij het horen van dit verhaal en wil je ook een lach op zijn gezicht toveren? Stuur je kaartje dan naar onderstaand adres. Tip: teken een pinguïn, het lievelingsdier van Thompson.

Jacob Thompson

C/O Maine Medical Center

22 Bramhall St.

Portland, ME 04102