7 redenen waarom zonnepanelen ook voor jou de investering waard zijn!

7 redenen waarom zonnepanelen ook voor jou de investering waard zijn!

Je hoort het overal: de aarde warmt op, het klimaat verandert,… hoog tijd om er allemaal samen iets aan te doen. Met de aankoop van zonnepanelen maak je gebruik van zonne-energie en deze energie is schoon en 100% hernieuwbaar. Draag dus ook jouw steentje bij!

2. Je bespaart energie en je maandelijkse factuur zal dus flink dalen

Door zonnepanelen wek je zelf elektriciteit op én indien je meer stroom produceert dan verbruikt, geniet je het voordeel van de meter die terugdraait. Je zal dus jaarlijks heel wat besparen op je energiefactuur!

3. Je wordt minder afhankelijk van energie prijsstijgingen

Gezien je met zonnepanelen je eigen stroom opwekt en minder moet afnemen van het net, zullen prijsstijgingen jouw factuur minder raken. Zonnepanelen geven jou met andere woorden de kans om meer energieonafhankelijk te worden!

4. Je woning kan stijgen in waarde

Zonnepanelen zijn een mooie opwaardering voor je woning en zullen een positief effect hebben op de score van je EPC-certificaat (‘Energie Prestatie Certificaat').

5. Je kan financiële steun genieten

In Brussel geniet je het voordeel van de groenestroomcertificaten en het Waals Gewest keert premies uit. Daarnaast kan je in Vlaanderen en Brussel een lening krijgen tegen een lage rente en soms zelfs renteloos. Waarop wacht je nog?

6. Zonnepanelen brengen meer op dan het geld op je spaarboekje

Afhankelijk van de installatieprijs en je dakoriëntatie waarop de panelen zich bevinden, kan het rendement van zonnepanelen oplopen tot 4% in Vlaanderen en 5% in Brussel. Ook al ligt jouw rendement iets lager, zonnepanelen zullen meer opbrengen dan het geld op je spaarboekje!

7. Je kan nog tot eind september deelnemen aan de groepsaankoop van Test-Aankoop

Test-Aankoop wil jou ook de talrijke voordelen laten genieten die zonnepanelen met zich meebrengen. De voordelen van de groepsaankoop? Je krijgt kwaliteitsgaranties, de installateurs werden zorgvuldig uitgekozen én Test-Aankoop volgt de volledige installatie voor jou op. Schrijf je dus vrijblijvend in voor een gratis prijsraming binnen 2 weken via www.jouwzonneenergie.be.

Klik hier indien jij vrijblijvend jouw gratis offerte wil ontvangen binnen 2 weken.