6 trendy festivalgadgets

6 trendy festivalgadgets

Nu de zomer officieel is begonnen, volgen de festivals zich in sneltempo op. Hier vind je de 6 meest trendy gadgets om het festivalseizoen vlekkeloos door te komen.

1. Opblaasbare zetel

Vergeet die kleine en oncomfortabele kampeerstoelen. Met deze luxueuze opblaasbare zetel trek je op de camping meteen alle aandacht naar je toe. De zetel zit niet alleen stukken aangenamer dan het doorsnee festivalstoeltje, hij is ook gemakkelijker op te bergen en neemt veel minder plaats in beslag. Bovendien is hij uitgerust met luidsprekers waarmee je muziek kan afspelen en een bekerhouder voor al je drankjes.

© Iwantoneofthose.com

2. Inklapbare beker

Ook deze inklapbare beker komt zeer goed van pas op de camping. Een frisse pint smaakt immers toch altijd beter uit een glas of beker dan uit een flesje. Bovendien hoef je daarna niet steeds met een leeg glas rond te lopen, je vouwt de beker gewoon op en steekt die gemakkelijk weg in je zak.

© Amazon.co.uk

3. Camelbak rugzak

Deze 'rugzak' heb je ongetwijfeld al eens eerder gezien. Vooral onder fietsers en hikers is de camelbak populair. Maar ook op het festivalterrein is het zeer handig. Je draagt je drank letterlijk op je rug en hoeft dus niet steeds naar de drankenstand om iets te drinken te gaan halen. Bovendien zullen je vrienden je graag zien komen, in een camelbak rugzak kan immers al snel 10 liter drank.

© Chainreactioncycles.com

4. 'Zakdeken'

Een deken neemt al snel heel wat plaats in beslag. Daardoor is het niet altijd handig om overal mee naartoe te nemen. Het 'zakdeken' verhelpt dit probleem. Hoewel het deken heel dun is, is het eenvoudig op te vouwen en kan je het gemakkelijk opbergen in een bijhorend zakje. De waterdichtheid zorgt ervoor dat je overal kan gaan zitten zonder vuil te worden.

© Red5.co.uk

5. Sun Jar

Deze 'sun jar' zorgt ongetwijfeld voor dat tikkeltje extra gezelligheid 's avonds op de camping of in de tent. Laat die zaklampen dus maar thuis. Bovendien werkt de pot zonder batterijen. Je hoeft hem overdag enkel buiten te zetten en hij laadt zichzelf op met behulp van zonnestralen. Eén voorwaarde: de zon moet natuurlijk wel schijnen.

© Red5.co.uk

6. 'The Ultimate Six Pack Beer Belt'

Voor de stoere drinkers onder ons kunnen we deze biergordel alleen maar aanraden.

© Amazon.com