6 bizarre DIY-alternatieven voor plastische chirurgie

6 bizarre DIY-alternatieven voor plastische chirurgie

Landen als Japan, Zuid-Korea en Taiwan hechten meer en meer belang aan een perfect uiterlijk. Ze stonden niet voor niks in de top 10 van landen waar het meeste plastische chirurgie wordt gedaan ter wereld. Zuid-Korea stond op de eerste plaats met zo'n zestien ingrepen per duizend inwoners.

Maar zulke operaties kosten enorm veel geld, vandaar dat vele mensen - vooral tienermeisjes - op zoek gaan naar alternatieve middelen. Producten die je de 'ideale' schoonheid geven, maar die wel enorm pijnlijk zijn en zelfs nare gevolgen kunnen hebben.

Je kan het zo gek niet bedenken of de Aziaten hebben er wel een markt voor gevonden. Vandaar een overzicht van de meeste bizarre alternatieven voor plastische chirurgie.

De Face Slimmer

De Face Slimmer zou korte metten maken met je ingezakte gezicht. In plaats van onder het mes te gaan, moet je dit mondstuk drie minuten per dag gebruiken zodat je spieren terug steviger worden. Het is ook aangeraden om terwijl vocale geluiden te maken om een optimaal effect te krijgen.

De Scalp Stretcher

Wie graag een facelift zou ondergaan, kan ook de Scalp Stretcher in huis halen. Deze clips trekken je hoofdhuid naar achter zodat al je rimpels verdwijnen. Trek je haren naar achter en gebruik het 'wondermiddel' elke dag zodat rimpels geen kans meer krijgen. Zo simpel kan het soms zijn.

De Beauty Lift High Nose

Met dit handige gadget zorg je ervoor dat je neus er perfect uitziet in profiel. Zorg ervoor dat het goed vast zit rond en in je neus, en laat het drie minuten per dag vibreren.

Kogao! Double Face Mask

Laat die anti-age crèmes in de kast staan en probeer eens dit verjongingsmasker. Of je nu aan het eten bent of in bad ligt, gebruik dit product om een mooi slank gezicht te krijgen. Japanners zijn namelijk dol op een kogao, oftewel een smal gezichtje. Je weet dus wat je te doen staat als je een Japanner aan de haak wil slaan.

Double-Fold Eyelid Glasses

In plaats van een operatie aan je oogleden te doen, kan je deze bril opzetten die na vijf minuten per dag hetzelfde resultaat zou geven. Het is enorm populair bij de Aziaten, want in de eerste maand werden al duizenden van deze apparaatjes verkocht.

Happy Smile Trainer

Dit siliconen gadget zorgt ervoor dat je een permanente lach op je smoel hebt. Als je het vijf minuten per dag gebruikt, zal je volgens de website een perfecte balans van je gezicht en kaken krijgen.