50.000 mensen bij benefietconcert ‘One Love Manchester'

50.000 mensen bij benefietconcert ‘One Love Manchester'

Marcus Mumford was de eerste artiest op het podium. Hij deed een soloversie van 'Timshell', het nummer van zijn band Mumford and Sons. Verder waren onder meer Pharrell Williams, Miley Cyrus, Liam Gallagher en Robbie Williams van de partij. Deze laatste eindigde met een stukje uit ‘Strong'. De tekst had hij veranderd in "Manchester, We're Strong".

Grande deed meerdere duetten. ''Vanavond gaat het alleen maar over liefde'', zei ze nadat ze zelf had gezongen. Ze bedankte het publiek om te komen en vertelde hoe ze een moeder van een van de slachtoffers had ontmoet.

One Last Time

'One Love Manchester' werd afgesloten met het nummer 'One Last Time'. Met dat nummer sloot Grande ook op 22 mei af, waarna de aanslag werd gepleegd. De zangeres zong het nummer zondag met alle artiesten die op 'One Love Manchester' te zien waren. Daarna kwam ze nog terug om de klassieker 'Somewhere Over The Rainbow' te zingen.

Met het concert wou Ariana Grande zoveel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de aanslag. Zondagavond meldde ze op Facebook dat ze al ongeveer 309.000 dollar (275.000 euro) heeft opgehaald.