5 verschillende manieren om cellulitis te bestrijden

5 verschillende manieren om cellulitis te bestrijden

Tegenwoordig zijn er heel veel producten op de markt om cellulitis te bestrijden, van crèmes tot capsules tot zelfgemaakte scrubs. We zetten ze even voor u op een rijtje:

1) Crèmes

De Biotherm Celluli Eraser formule is verrijkt met corralina officinalis-extracten en cafeïne. Door het dubbele werking is het product efficienter. Wanneer u Celluli Eraser 14 dagen gebruikt, verdwijnt uw sinaasappelhuid. Het resultaat blijft ook een maand lang zichtbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Serum

Een serum is krachtiger dan een crème omdat het meer actieve bestanddelen bevat. Intensive anti-cellulite serum van Collistar  bevat extracten uit Echinacea stamcellen die rijk zijn aan caffeoylquinic zuren. Deze zuren houden de vochtophoping onder controle. Bij consequent en regelmatig gebruik oogt het figuur in korte tijd veel strakker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Roller

Deze revolutionaire roller van Filorga werkt het best in combinatie met de 'Solution Anti-Cellulite Fermeté' spray. Op de roller staan heel kleine naaldjes maar toch is de behandeling pijnloos en doeltreffend. Na drie weken is er zichtbaar resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4) Capsules

Cellulites kan uitwendig behandeld worden, maar capsules innemen is ook een mogelijke manier om cellulitis van binnenuit te behandelen. De Collistar anti-cellulite caffeïne + escin capsules bevatten geen water, alcohol of bewaarmiddelen. In een doos zitten 14 capsules, goed voor een therapie van 14 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

5) Zelfgemaakte scrub

Je kan gemakkelijk zelf anti-cellulitescrub maken.

Hoe doe je dat?

Je neemt 1 kop gemalen koffie, 1 kop bruine suiker, 1 rijpe avocado en 1 theelepel olijfolie. Je mengt al deze ingrediënten in een kom tot je een scrub-achtige consistentie hebt. Dan scrub je de plaats waar je cellulitis hebt met cirkelvormige bewegingen, je huid moet eerst vochtig zijn. Dan laat je de scrub 15 minuten op je huid en spoel je je af met koud water.