“5 redenen waarom ik een WellBe@ING ambassadeur ben”

“5 redenen waarom ik een WellBe@ING ambassadeur ben”

Jona De Baerdemaeker (30)

1. Ambassadeur van een dynamische werkomgeving

"Begin dit jaar konden we ons binnen het WellBe@ING programma inschrijven voor een speciaal project, waarin 25 ambassadeurs gecoacht worden door Energy Lab om op 4 september deel te nemen aan de Triatlon van Gerardmer. Op basis van onze motivatie werden we geselecteerd als WellBe@ING ambassadeurs,  die de unieke cultuur van ING vertegenwoordigen. Onze waarden en gedragingen zijn diep geworteld in de manier waarop we werken. Fysiek en mentaal welzijn zijn daarbij van vitaal belang en het WellBe@ING programma stimuleert een gezonde en sportieve levensstijl. De energie die hieruit voortvloeit wordt gedeeld onder medewerkers, erg gewaardeerd door onze klanten en helpt ons dus allemaal om een stapje voor te blijven in het leven."

2. Een uitdagende en verantwoordelijke manier van sporten

"Een conditietest aan het begin van onze uitdaging zorgde voor een duidelijke en professionele kijk op onze huidige fysieke conditie. Op basis van deze resultaten kregen we een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan van onze coaches, waardoor we op een uitdagende en verantwoordelijke manier kunnen sporten. Samen grenzen verleggen is dan ook een meeslepend en intens avontuur voor ons."

3. Een gezamenlijk doel buiten onze professionele rol en verantwoordelijkheden

"WellBe@ING geeft een extra dimensie aan onze dagelijkse job, omdat het programma zowel energie als sociale connectie stimuleert. Het is een kans om meer collega's bij ING te leren kennen en daarnaast ook een gezamenlijk doel te hebben, los van onze professionele rol en verantwoordelijkheden."

4. Het juiste evenwicht vinden

"Het vinden van een goede balans is zeker belangrijk als het over triatlon gaat. Bovendien weerspiegelen de goede ‘vibes' die we krijgen door het sporten in ons persoonlijk en professioneel leven. De combinatie van mijn drukke agenda met drie sporten, die elk een specifiek en toegewijd trainingsprogramma vereisen, geeft me tonnen extra energie. Dat mede dankzij de steun en aanmoediging van professionele coaches, voedingsspecialisten en ING."

5. Terug op het sportieve pad

"Met twee jonge kinderen in huis blijft er vaak niet veel tijd over om te sporten.  Momenteel train ik vijf tot zes keer per week en met een aantal handige trucjes lukt het best goed om dit te combineren met mijn mama-zijn. Zo neem ik de kindjes in de kinderwagen mee als ik ga lopen in het bos, dat vinden ze geweldig. Daarnaast heb ik dankzij mijn nieuwe sportieve uitdaging ook meer energie en daar genieten ze met volle teugen van!"

Deze testimonial wordt u aangeboden door onze partner ING.

Wil jij, net als Jona, in een dynamische omgeving werken? Ontdek jouw mogelijkheden op ing.be/jobs.