5 goede redenen om bij FOD Financiën te werken

5 goede redenen om bij FOD Financiën te werken

De FOD Financiën biedt aan ieder de mogelijkheid om zijn talenten en competenties te gebruiken in een aangename, dynamische en moderne omgeving.

1. Een gevarieerde en maatschappelijk relevante job

De FOD Financiën heeft een enorme variatie aan verschillende diensten en levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Zo heb je de kans om je kennis en competenties optimaal aan te wenden in een job die jou ligt en waarmee je mee een verschil maakt in de samenleving. We geven onze medewerkers veel vrijheid in de uitoefening van hun vaardigheden.

2. Evenwicht tussen werk en privé

Je komt in een aangename werkomgeving terecht, waar je je werktijd organiseert zoals dat je het beste uitkomt. De FOD Financiën hecht veel belang aan het welzijn van zijn medewerkers. Je hebt dus een soepel uurrooster, je kunt thuis werken of in een satellietkantoor (een kantoor van de FOD dichter bij huis). Je krijgt met andere woorden alle mogelijkheden om de work-life-balance in te vullen zoals je dat wil. In onze gebouwen organiseren we ook heel wat sportieve activiteiten.

3. Een loopbaan in voortdurende ontwikkeling

Onze organisatie geeft je de mogelijkheid je ambities waar te maken. Dankzij de vele mogelijkheden om vooruitgang te boeken en kansen om je competenties te ontwikkelen, kan je evolueren in een bloeiende en verrijkende loopbaan. Dankzij interne mobiliteit kun je binnen de FOD van job veranderen om andere uitdagingen aan te gaan.

4. Talrijke opleidingen

Hou je kennis en competenties up-to-date dankzij het gevarieerde aanbod aan opleidingen. De FOD Financiën biedt je opleidingen aan die een stimulans zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de keuze uit een brede waaier cursussen om je technische en generieke kennis doorheen je hele loopbaan te finetunen.

5. Aantrekkelijke financiële voorwaarden

Je krijgt een interessante wedde vanaf het moment dat je bij ons begint te werken. Je kunt bovendien ook je vorige professionele ervaringen meenemen in je anciënniteit.

Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner FOD Financiën.