15-jarig meisje lijkt zo hard op Ariana Grande dat zelfs zij er schrik van heeft

De meeste mensen hebben al wel eens een dubbelganger van zichzelf gezien, maar de gelijkenis tussen Paige Niemann en Ariana Grande is zodanig groot dat je het verschil niet meer ziet. En dat is ook Ariana zelf opgevallen.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De lookalike kwam aan het licht toen Paige Niemann, een 15-jarige influencer op Instagram, één van Ariana's scènes uit ‘Victorious' naspeelde via TikTok. Een fan van Ariana Grande deelde de video op Twitter, waar iedereen verbaasd was over het hoge dubbelganger-gehalte. “Ik weet gewoon dat Ariana doodsbang is nu”, schreef de fan erbij.

Bizar

En jawel, ook de 26-jarige zangeres viel van haar stoel toen ze de beelden zag. “Ik vraag me af waarom ze precies die dialoog nabootste. Ik weet zeker dat het de liefste lieverd is, maar het is zo bizar om mensen twee werelden door elkaar te zien halen”, reageerde ze op het Twitterbericht.

i just wonder whyyyy the cat voice / dialogue. ? i am sure she is the sweetest sweet sweetheart forreal !! but it's definitley bizarre seeing people blend the two worlds lmao.

— Ariana Grande (@ArianaGrande) November 24, 2019