12-jarige YouTube-ster koopt BMW van 168.000 euro

12-jarige YouTube-ster koopt BMW van 168.000 euro

Ze zal nog een paar jaar niet met de wagen mogen rijden, maar dat hield de jonge YouTube-ster niet tegen om een splinternieuwe bolide aan te schaffen. Natthanan Sanunrat werd beroemd op het internet door filmpjes te postten over hoe je make-up leuk en goed kan toepassen. Daarmee verzamelde ze maar liefst al 290.000 abonnees op haar kanaal."Ik wou altijd al een make-upartiest worden", vertelt Natthanan in het filmpje. "Ik mocht vorig jaar al naar de London Fashion Week en elke look die ik wil doen, laat ik gewoon uit me stromen."

Rijbewijs

Ondertussen is de jongedame uit Thaïland beroemd en rijk genoeg om een dure BMW te kopen ter waarde van zes miljoen Thaise baht, of 168.000 euro. Haar nieuwe speeltje toonde ze met trots in een video, al mag ze er nog niet mee spelen, want ze moet nog minstens zes jaar wachten voordat ze een rijbewijs kan halen.

Tot dan zal haar moeder of vader achter het stuur zitten. "We zijn erg trots op Natthanan en rijden nu met auto om haar mee te nemen naar make-up evenementen en modeshows. Ik weet zeker dat haar echte eerste auto een Porsche zal zijn", aldus haar moeder. .