Zo verwen je jouw gezin in de paasvakantie

Zo verwen je jouw gezin in de paasvakantie

Je bengels kijken alweer uit naar hun welverdiende vakantie. Ze zullen niet één, maar twee weken volop van hun vrijheid kunnen genieten. En jij weet al wat hun hoogtepunt zal zijn: paaseitjes rapen. Maar het summum van de vakantie is voor jou het paasontbijt. Maar voor het zover is wil je de vakantie goed inzetten met een snelle en gezonde hap. Dit heb je wel verdiend. Dé plek daarvoor? Lunch Garden. Van 19 t.e.m. 22 april kan je er genieten van een heerlijk paasmenu voor maar 16 euro: navarin met fijne groentjes en een lekker glaasje wijn. Bovendien zeg je vandaag eens geen ‘nee' tegen de chocomousse. Hemels!

Bezige bij

Voor je het weet zijn de twee vakantieweken voorbijgevlogen. Je ging met de kids op kamp en je genoot van het eerste lentezonnetje. Maar ondertussen wou je het huishouden niet uit het oog verliezen en moesten er wel centjes in het laatje gebracht worden. En dan is het opeens de avond voor Pasen. Je had met jezelf afgesproken dat je op tijd klaar zou zijn met alle voorbereidingen voor je paasontbijt. Maar omdat de voorbije weken zo stampvol zaten, ben je er helemaal niet aan toegekomen. Je voelt jezelf wat schuldig, want je wou je kids op iets speciaals trakteren.

Tot je partner je eraan herinnert dat Lunch Garden een paasontbijt voorziet: vers fruitsap, verschillende broodjes, feestelijke hapjes, bubbels... Voor ieder wat wils. Wat een topidee! Je kust je wederhelft en gaat met een gerust hart slapen.

Er even tussenuit

Op zondag slapen jij en je familie al graag eens uit. En dat kan ook op deze bijzondere dag, want Lunch Garden organiseert haar verwenontbijt elke zon- en feestdag van 8u30 tot 10u30.*

Eenmaal in Lunch Garden geloof je je ogen niet. Wat een feestmaaltijd: muffins, donuts, yoghurt, pannenkoeken, worstjes, gerookte zalm... Bij al deze lekkernijen hoort natuurlijk ook een glaasje schuimwijn. Je mag je buikje à volonté rond eten voor maar 12,99 euro. Per kind betaal je slechts 5,99.

Je partner en jij bekomen nog even van al dat lekkers in de groene Garden. Terwijl je bengels zich in de kidscorner uitleven, besef je dat het alweer een tijdje geleden is dat jij en je geliefde er nog eventjes tussenuit geweest zijn. En dan bedenk je je dat je dit verwenontbijt ook een perfect cadeautje is voor moederdag. Wat staat er dan op het menu? Zalmfilet met verse asperges en mousselinesaus, een parfait van aardbeien en een glaasje witte wijn. Je kijkt er nu al naar uit.

*Zie www.lunchgarden.be voor een overzicht van de deelnemende restaurants.