Win deze handige harde schijf voor al jouw vakantiefoto's en -filmpjes

Win deze handige harde schijf voor al jouw vakantiefoto's en -filmpjes

Seagate, wereldleider op het gebied van dataopslag, is van mening dat het beheer van zoveel foto's, filmpjes en bestanden, die verspreid staan over telefoons, tablets en laptops eenvoudig moet zijn en geen opgave. Daarom ontwierp het bedrijf een serie hoogwaardige draagbare schijven, waaronder de Seagate Backup Plus Slim 2TB.

Visueel pareltje

De Backup Plus Slim 2TB is een visueel pareltje. Dankzij het slanke formaat past hij nog perfect in je propvolle laptoptas of koffer en moet je aan opslagcapaciteit niet inbinden. De schijf is afgewerkt met een degelijk aluminium jasje. Je kan kiezen tussen vier hippe kleurtjes: blauw, rood, zwart en zilver.

Heb je niet de gewoonte om back-ups te maken? Geen zorgen. Met de inbegrepen software op de Seagate Backup Plus Slim 2TB kan je om het uur of dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups inplannen. Sluit de externe harde schijf gewoon aan op je laptop, Windows of Mac OS, en maak met één klik een kopie van al je foto's.

Bewerk en organiseer je foto's

Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een Adobe Creative Cloud-fotografieplan van twee maanden en een Mylio-abonnement voor 12 maanden. Dat betekent dat je je foto's in volledige resolutie overal eenvoudig kan bewerken, organiseren, opslaan en delen. Je kan je momentopnames bewerken met de krachtige en gebruiksvriendelijke interface van Lightroom CC en Photoshop CC.

Gaat jouw hartje hier sneller van slaan? Doe dan mee met onze wedstrijd. Seagate geeft tien externe harde schijven weg en het enige wat jij moet doen, is het juiste antwoord geven op deze vragen.