Welke party animal ben jij?

Welke party animal ben jij?

Haar en make-up badass

Diva's zien er altijd piekfijn uit wanneer ze de deur uitgaan. Zeker met Kerstmis en Nieuwjaar. Ze besteden dan ook veel aandacht aan hun make-up. Voor de feestdagen zijn glitters en goud zoals elk jaar een trend. Dit jaar doen ook rood en nude tinten gezellig mee. Stift je lippen in die tinten of gebruik eyeliner, voor een zeer intense blik. De make-up van Roche Posay en het nieuwe Belgische merk Cent Pur Cent is ideaal voor de feestdagen. Die laatste bestaat bovendien voor 100% uit natuurlijke en pure mineralen.

Naast make-up vergeet een diva ook nooit haar kapsel, al is glanzend haar in de winter niet evident. Daarom kunnen de vitamines van Alline je helpen om je haar sterker te maken. Ook cosmeticamerk Nuxe heeft een verzorgende olie die je haar, lichaam en gezicht hydrateert.

Comfy queen

De comfy queen wil er ook goed uitzien, maar wil zich vooral goed voelen. Op de dansvloer kan ze niet zonder enkele lifehacks, zoals gelzolen voor in pumps, deodorant en tandpasta voor een frisse adem.

Busy Beauty

Met de feestdagen is er ook altijd iemand die er als een kip zonder kop bijloopt. Diners voorbereiden, de kerstboom versieren, cadeautjes inslaan… het kan je al eens te veel worden. Om de kalmte te bewaren, kan Metarelax soelaas bieden, een magnesiumoplossing die een rol speelt bij stresssituaties en vermoeidheid.

Natuurlijke schoonheid

Sommige mensen blijven ook liever rustig thuis. Dat is zeker ook oké. Waarom zou je jezelf dan niet eens verwennen met een heerlijk wellnessmoment met de natuurlijke cosmeticamerken Weleda en Dr. Hauschka?

The day-after hero

De katerkop heeft 's nachts de tijd van zijn leven gehad, maar de dag erna voelt hij zich niet zo kiplekker. Daarom moet je altijd enkele hulpmiddeltjes in huis hebben, zoals gemberextract om de spijsvertering te ondersteunen, een middeltje om je gewrichten en spieren te herstellen en een crème om je wallen te verhelpen.

Welke party animal ben jij ? Doe de test !