Weinig tijd en toch gezond eten? HelloFresh biedt het antwoord.

Weinig tijd en toch gezond eten? HelloFresh biedt het antwoord.

Emma (31) en Tom (34) zijn sinds kort verhuisd naar hun eerste stek samen. Allebei hebben ze een leuke, maar drukke baan. In het weekend is het dan ook tijd voor ontspanning. Lekker uit eten, naar de film, een weekendje weg... Helaas willen de boodschappen er met dit drukke schema nog wel eens bij inschieten. Dat resulteerde volgens Emma te vaak in avonden waarop er maar weer lukraak eten werd besteld. "Ik was er klaar mee om altijd maar eten te bestellen, het kostte op een gegeven moment zo veel geld! Natuurlijk, het was lekker makkelijk, maar ik vond het tijd voor een betere oplossing." Toen vertelde een collega haar over HelloFresh: een maaltijdbox met wisselende recepten die iedere week gewoon bij je thuis wordt bezorgd. Een goede manier om meer houvast te krijgen omtrent je avondeten en daarnaast ook nog eens geld te besparen, leek Emma.

De eerste keer dat Emma en Tom een maaltijdbox van HelloFresh bestelden, waren ze blij verrast over hoe gemakkelijk dat ging. De bestelling was in een mum van tijd geplaatst via de website, alles wees zich vanzelf. Daarnaast was het uitkiezen van de maaltijden ook nog eens heel leuk om te doen - er was zoveel keuze!

Een paar dagen na het plaatsen van de bestelling, werd de eerste maaltijdbox netjes thuisbezorgd. Alle ingrediënten waren gesorteerd op kleur. Emma en Tom verdeelden alle ingrediënten over de verschillende maaltijden en kozen een recept dat ze als eerste wilden uitproberen. Het werd een heerlijke visstoof met kokosmelk en limoen. Bij de maaltijd zat een handig stappenplan, waarmee koken zelfs voor de absolute beginner prima te doen wordt. Binnen een half uur zaten Emma en Tom aan tafel met een heerlijke maaltijd. Tom, die in het begin nog een beetje sceptisch was, uitte zijn enthousiasme. "Dit is eigenlijk stukken leuker dan gewoon iets bestellen."

Inmiddels hebben Tom en Emma al vele HelloFresh maaltijdboxen thuis ontvangen. Het fijne aan HelloFresh vindt Emma de variatie aan maaltijden en het gemak waarmee je de ingrediënten gewoon thuisbezorgd krijgt. "We zijn geen tijd kwijt aan boodschappen doen, hoeven niet na te denken over wat we gaan eten en besparen daarnaast ook nog eens geld." Tom vindt het vooral leuk om steeds nieuwe recepten te proberen. "We ontdekken nieuwe gerechten die we daarvoor nooit aten."

Nieuwsgierig geworden? Probeer net als Tom een Emma een maaltijdbox en ervaar de voordelen! Je ontvangt nu ook nog eens 50% korting op de eerste twee boxen.