Hoe word je een betere gamer in 2020?

Hoe word je een betere gamer in 2020?

Met deze drie simpele tips breng ook jij je gamevaardigheden naar een hoger niveau.

 

  1.     Upgrade je uitrusting

Om een topgamer te worden, en zeker als je professioneel wil gaan, is het van cruciaal belang dat je investeert in het allerbeste materiaal.

Controller: Hoewel er niets mis is met het gebruik van een standaard gamepad, kan een upgrade van je controller je console-ervaring verbeteren. Indien je echt pro wil gaan, houd je best vast aan een controller met kabel.

Koptelefoon: Als je een multiplayer-game speelt, heb je een goede headset nodig om met andere spelers te communiceren. Koop een headset met een hoogwaardige microfoon zodat jullie elkaar goed verstaan. Zo kan je beter je team coördineren en de bewegingen van de vijand traceren in competitieve spellen.

Geheugen: Wie de allernieuwste spellen - die steeds zwaarder worden - op het hoogste niveau wil spelen, investeert best in een hoogwaardige harde schijf, zoals die van Seagate. De Seagate Game Drive voor PS4 komt met 2 TB of 4 TB aan opslagruimte.

  1.     Oefen regelmatig

Samson & Gert zongen ooit “Repeteren, repeteren, wie zijn best doet zal het leren”, wat ook op gamegebied van toepassing is. Wil je beter gamen, dan zal je elke dag moeten oefenen om je vaardigheden, spelkennis en reactietijden te verbeteren. Blijf bij competitieve spelmodi en houd je voortgang bij tijdens je spelsessies. Vergeet ook niet regelmatig pauzes te nemen en je hoofd vrij te maken.

  1.     Doe research

Het internet maakt het ongelooflijk eenvoudig om verbinding te maken met andere spelers die dezelfde game spelen. Zoek online op fora en openbare groepen naar handleidingen en word meester van jouw game.

Neem hier deel aan onze wedstrijd en maak kans op een Seagate Game Drive for PS4.