Haal je fototoestel boven, Metro Photo Challenge is terug!

UPDATE : personen die misbruik maken van de mogelijkheid andere deelnemers te rapporteren, kunnen gediskwalificeerd worden !

De fotowedstrijd voor professionals en amateurs is uitgegroeid tot de grootste ter wereld.

Metro Photo Challenge 2017, in samenwerking met Canon, nodigt je uit om jouw mooiste foto’s van jouw land te delen!

Leg de mooiste facetten van jouw land vast en neem deel in een van volgende categorieën:

  • PLACES (plaatsen) – Een verborgen steegje, een monument of simpelweg een huis in je straat. Sommige plaatsen spreken voor zichzelf en zijn de moeite waard om aan de hele wereld te tonen.
  • EXPERIENCES (ervaringen) – Het dagelijkse leven in een land kenmerkt zich door specifieke gebruiken en sitatuaties. Het zijn lokale ervaringen vol avontuur, magie en emotie.
  • COLORS (kleuren) – Landschappen, mensen en tradities maken elk land uniek. Zij vormen samen het kleurpalet en maken een land onmiddellijk herkenbaar.

De 6 Belgische finalisten ontvangen EOS 200D van Canon en stoten door naar de internationale finale. De 3 internationale finalisten krijgen een onvergetelijke reis naar Ijsland cadeau.

Wacht niet langer, haal je fototoestel boven en lees alvast de voorwaarden om deel te nemen!

Metro Photo Challenge loopt van 20 september tot 24 november 2017. De Belgische finalisten worden op 7 december bekendgemaakt, de 3 internationale winnaars op 15 december 2017.

PHOTO NEWS

Wind, Ms Jovana Rikalo

Fototip 2: kies de juiste locatie

Twijfel je nog of de Metro Photo Challenge iets voor jou is? Met onze tips word je vast en zeker een uitstekende fotograaf. Wanneer je op...
Canon Experience Days

Canon Experience Days

Wil je een tandje bijsteken voor de Metro Photo Challenge? Tijdens de Canon Experience Days in Tour & Taxis op 28 en 29 oktober...
video

Fototip 1: Details bij weinig licht

Ga je voor de Metro Photo Challenge op pad wanneer de avond valt? Natuurfotograaf Jamie Hall helpt je op weg! Het vastleggen van duidelijke details...
Canon Zoë Kravitz

‘Verhalen zijn overal’

‘Live for the story’, dat is de filosofie waarmee Canon jong en oud wil aanzetten om zijn of haar verhaal vast te leggen en...