Mediclowns Run2smile

NYC-marathon-700x220-NL

Steun de Mediclowns en verover je plaats in de TCS New York City Marathon!

Is het altijd jouw droom geweest om deel te nemen aan de TCS New York City Marathon? Dit jaar kan jouw droom werkelijkheid worden!

Vzw Mediclowns en Metro helpen daarbij een handje en geven een beperkt aantal loopnummers vrij.

Je krijgt niet alleen de unieke kans om deel te nemen aan de TCS New York City Marathon op 1 november 2015. Je reist en loopt bovendien samen met de Mediclowns-bende, het eerste Belgisch team dat voor een goed doel naar de TCS New York City Marathon trekt! Dit is nog nooit eerder gebeurd en maakt het dat tikkeltje specialer. Je verblijft 5 dagen in een hotel op Times Square en leeft samen naar de grote dag toe.
Ontdek hieronder hoe je jouw plekje richting een onvergetelijk verblijf in New York met als ultieme climax de finish van de TCS New York City Marathon, kan bemachtigen!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

(1) Stel je kandidaat door je gegevens achter te laten en de vragen te beantwoorden voor dinsdag 9 juni, 23u59. Deze inschrijving geldt nog niet als een officiële inschrijving voor de Mediclowns Run2smile – TCS New York City Marathon.
First in – first served
Snel zijn is de boodschap, enkel de meest geëngageerden onder jullie maken kans op een van de 50 gegeerde plaatsjes voor de Mediclowns Run2smile – TCS New York City Marathon. Op dinsdag 9 juni om 23u59 worden de inschrijvingen afgesloten.
(2) Ben je een van de gelukkigen dan ontvang je een mailtje met een formulier om je officieel in te schrijven als Mediclownloper voor de Mediclowns Run2Smile – TCS New York City Marathon 2015. De inschrijvingskost bedraagt 100 EUR/persoon (lidgeld + loperspakket) en kan via overschrijving betaald worden.
(3) Vanaf dan heb je enkele maanden tijd om je als officieel Mediclownloper te laten sponsoren en een bedrag van 3000 EUR in te zamelen voor het goede doel. Dit bedrag dekt naast (1) jouw bijdrage voor het goede doel, (2) jouw h/t vlucht vanuit Brussel rechtstreeks naar NY (3) verblijf van 5 nachten in een hotel op Times Square aan de finish van de run (4) en alle activiteiten van een aangenaam programma tijdens jouw verblijf in NY. Je bent natuurlijk vrij om dit bedrag geheel zelf te betalen.
 button_NYC Marathon_NL v4

 

Heb je nog vragen? Bel het nummer 0472 06 99 59 voor meer informatie