Sarah Michelle Gellar getuigt over haar postnatale depressie

Sarah Michelle Gellar getuigt over haar postnatale depressie

Sarah Michelle Gellar, die vooral bekend is van haar rol Buffy in 'The Vampire Slayer', postte een foto van zichzelf en haar dochter Charlotte Grace op Instagram. Daarbij is ze opvallend openhartig over haar postnatale depressie.

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

"Kinderen krijgen is geweldig en het verandert je leven, meestal op een manier die je niet verwacht", aldus de ster. "Net als veel andere vrouwen had ik postnatale depressie na mijn eerste kindje." In haar post roept ze andere vrouwen op om hulp te zoeken als ze sombere gevoelens ervaren na de geboorte, net zoals zij gedaan heeft. "Het was de beste keuze uit mijn leven."

In september dit jaar is Gellar 15 jaar getrouwd met Freddie Prinze Jr. Het acteurskoppel heeft twee kinderen: een 7-jarige dochter Charlotte Grace en een 5-jarige zoon Rocky James.

Obamacare

Met de getuigenis wil Gellar ook Amerikaanse afgevaardigen aanmoedigen om zich in te zetten voor een toegankelijke en betaalbare geestelijke gezondheidszorg. Ze is niet de eerste ster die haar bezorgdheid uit over de gezondheiszorg in de Verenigde Staten. Sinds president Donald Trump en Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden beslist hebben dat de Obamacare op de schop gaat, staan veel beroemdheden in rep en roer.