Jennifer Aniston en Justin Theroux gaan scheiden

Jennifer Aniston en Justin Theroux gaan scheiden

"We hebben besloten om onze scheiding bekend te maken", laat het stel enkele dagen na Valentijn weten. De twee acteurs vermelden verder nog dat ze eind vorig jaar "gezamenlijk en liefdevol" uit elkaar gingen. "We zijn twee beste vrienden die de knoop hebben doorgehakt om als koppel uit elkaar te gaan, maar we kijken ernaar uit om onze gekoesterde vriendschap te onderhouden." Naar een reden voor de breuk blijft het dus gissen.

Roddelpers voor zijn

"Normaal gezien houden we dit privé, maar omdat de roddelpers het niet kan laten om dingen te verzinnen en te speculeren, willen we hen voor zijn met de waarheid. Alle andere artikels die over ons verschijnen, komen niet rechtstreeks van ons en zijn iemand anders fictieve verhaal. Bovenal zijn we vastberaden om ons diep respect en onze liefde voor elkaar te behouden", zo klinkt het nog.

Aniston en Theroux leerden elkaar kennen tijdens de opnames van 'Tropic Thunder' in 2008, maar ze vormden pas een stel sinds 2011. In 2015 verrasten ze hun vrienden én bij uitbreiding de hele wereld door in het huwelijksbootje te stappen tijdens een geheime ceremonie.

Reünie met Brad Pitt?

Eerder was de 'Friends'-ster al getrouwd met Brad Pitt, van 2000 tot 2005. Nu Pitt opnieuw vrijgezel is, is het geen verrassing dat vele fans luidop hopen dat de twee voormalige tortelduifjes hun relatie nog een kans geven. Vooral op Twitter worden er veel grapjes gemaakt over een mogelijke hereniging.

Selena and Justin are dating??? Brad Pitt and Jennifer Aniston are both single??? What year is it?

— Rae (@raevesa) 16 februari 2018

Jennifer Aniston: single ??

Brad Pitt: single ?? pic.twitter.com/glMAiNSQXz

— coloradainútil (@soyluluuu) 16 februari 2018

As much as a reunion of #BradPitt and #JenniferAniston would bring me pure joy, we all know it can't happen because... pic.twitter.com/6YxBmMpna2

— Michelle (@sun_and_sangria) 16 februari 2018

BREAKING NEWS: Jennifer Aniston is now single... and so is Brad Pitt. pic.twitter.com/MqCxMGzhEr

— Kelly Grace (@ladykellygrace) 16 februari 2018

Plot twist: she gets back with Brad Pitt and is step mom to Angelina's kids #JenniferAniston pic.twitter.com/z60mXi2Jb0

— Jerry Don (@JerryDonut1) 16 februari 2018

Brad Pitt and Jennifer Aniston are getting back together. I called it first. #JenniferAniston pic.twitter.com/2BPeomEwbi

— marissa (@mersshhh) 15 februari 2018