Eerste beelden 'Temptation Island 2018' beloven flinke portie drama

Eerste beelden 'Temptation Island 2018' beloven flinke portie drama

Hoewel velen er niet voor uit komen, kijkt bijna heel televisiekijkend Vlaanderen en Nederland stiekem uit naar het nieuwe seizoen van het realityprogramma 'Temptation Island', dat in februari op de buis komt. Dat ook dit jaar de tranen rijkelijk zullen vloeien, kan je een net uitgebrachte teaser afleiden. Op het filmpje is een huilend meisje te horen. "Ik haat hem echt", klinkt het snikkend.

Lees ook

Deelnemers

Enkele deelnemers van het nieuwe seizoen zijn ook al bekend. Zo zullen verleidsters Yana Daems en Billy Verhoeven er alles aan doen om zoveel mogelijk harten te stelen en te breken.

Foto Facebook

Foto Facebook

2017

'Temptation Island' staat erom bekend koppels uit elkaar en in de handen van een ander te drijven. Toch kan het programma ook mensen bij elkaar brengen. Zo zijn deelneemster Lize Polaster en verleider Ken Stoffers nog steeds een koppel. Lize verbrak vorig jaar haar relatie met 'Jeffie' en koos resoluut voor de gitaarspelende Nederlander. Ook deelnemer Merijn Murk en verleidster Pommeline Tillière zijn na een jaar nog steeds gelukkig.

Meedoen aan 'Temptation Island' hoeft niet per se het einde van je relatie te betekenen. Dat bewijst deelnemerskoppel Jolien Puype en Herbert Bodendorfer. Zij zijn ondanks overspel aan Herberts kant nog steeds gelukkig samen.

It is you. It's always been you. I love you.

A post shared by JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) on